Skip to content Skip to footer

Koeltechniek

Koeltechniek

A Salad bar for Restaurnat kitchen

Koeltechniek

Alles is zo vanzelfsprekend dat je er niet meer over na denkt. Je zet je via de smartphone de verwarming aan. Je draait de sleutel om en je auto start. Je draait aan de kraan en het water loopt.

Bij Parkstad Koeltechniek staan wij voor diezelfde denkwijze, of het nu gaat om een bierkoeling toonbank serverruimte of industriële koel- en vriesinstallaties. Uiteindelijk willen wij namelijk doen waar we goed in zijn. Zonder dat je je druk hoeft te maken om de randzaken.

Wij verzorgen samen voor een oplossing van ontwerp en engineering tot en met onderhoud. Heb je nou een specifiek probleem of een technisch lastige vraag. Wat je probleem ook is. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Onderhoud koeltechniek

Bij Parkstad Koeltechniek B.V staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dat vraagt voor een eigen service- en onderhoudsdienst. Onze Gecertificeerde monteurs staan 24 uur per dag klaar om u storingen te verhelpen. Daarnaast houden wij uw installatie in optimale conditie.

Een storing in uw professionele koel/vriessysteem kan grote gevolgen hebben. De inhoud van een grote vriezer of koeling moeten weggooien is een flinke schadepost. Daarom is het belangrijk om uw koel/vriessystemen regelmatig te laten onderhouden.
Hierbij voeren wij de wettelijke verplichte onderhoudsbeurten aan Koel- en vriesinstallaties. Goed onderhoud betekend weinig storingen en lager energieverbruik.

De monteur kan dan in sommige gevallen door bijtijds een onderdeel te vervangen voorkomen dat er een probleem ontstaat. Door metingen te doen kan hij controleren of de gewenste koel- of vriestemperatuur nog klopt. Als dat niet het geval is dan kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een thermostaat te vervangen.