Skip to content Skip to footer
Premium kwaliteit

Uw comfort is onze prioriteit!

Parkstad Koeltechniek B.V. is een bedrijf met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en proberen we voor elk probleem een gerichte en goede oplossing te bedenken. Geen overbodige extra kosten. Alle zaken worden kort, duidelijk en adequaat afgehandeld.
Kortom, Parkstad Koeltechniek B.V. is de ideale partner voor al uw koeltechnische problemen en vragen.

Maandag-vrijdag: 08:00 – 16:30

Jaar ervaring
8080+
Tevreden klanten
80808080
Merken
8080+
Installatie's
80808080+

Mag ik mij voorstellen?

Mijn naam is Armand Kohnen en ik ben 46 jaar. Sinds mijn 18de ben ik al werkzaam binnen de koeltechniek. Na mijn opleiding als elektromonteur was ik zoekende en wilde meer uitdaging in mijn beroep. Na enige tijd ben ik terecht gekomen in de koeltechniek.
Dit vak wordt vaak onderschat door veel mensen. Er komen heel veel facetten en vaardigheden aan de orde in deze sector. Daarom blijft dit beroep zeer variërend waardoor iedere klus een uitdaging is.

Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam in het vak. Door de jaren heen heb ik veel geleerd en ervaring mogen op doen. Geen uitdaging ga ik uit de weg. Omdat mijn passie voor de koeltechniek, kwaliteit en groei in deze sector blijft, heb ik besloten om in 2005 zelfstandig ondernemer te worden. Nu, meer dan 15 jaar verder mag ik nog steeds genieten van mijn passie en wil dit graag delen met u. Wij staan voor kwaliteit vertrouwen en service.
Onze combinatie van visie daadkracht vriendschap en humor, maakt ons bedrijf uniek binnen de koeltechniek.

Services

Wij bieden diverse services aan

Enkel de allerbeste merken